Monday, February 12, 2018

Tereza aneb Pornovideo



Jednou v noci jsem brouzdal po internetu a na jednom spankingovém serveru jsem narazil jsem na zajímavé video. Nahý muž leží na břiše na gauči a nahá žena ho mrská po zadku rákoskou. Muži nebylo  do tváře vidět, ale žena, která ho mrskala, byla asi Číňanka. Nebo jiná Asiatka. A muž anglicky komentoval  každou ránu ... bezva ... to je ono ... jsi skvělá ... ještě ... úžasné ... húúú ... miluju tě ...nepřestávej...jen houšť. Jednu ruku jsem měl zastrčenou v trenkách a při každém švihu rákoskou na monitoru jsem si trošku pohýbal předkožkou. Jen malinko, abych nevytekl. Najednou ke mně přistoupila manželka v noční košili. Měl jsem na uších sluchátka, takže jsem ji neslyšel přijít, a nestihl přepnout na jiné okno. Podívala se na obrazovku a začala mi nadávat. "Tak toto tě zajímá? Takhle ty trávíš noci? Sviňačinky, prasečinky!" Pohlédla mi do klína. "A ještě si při tom honíš ptáka?"

Přistihla mě in flagranti, takže bylo zbytečné zapírat a cokoliv popírat. "Ano, docela mě to zajímá. Je to vzrušující, tak si trošku honím. Ty se mnou nespíš, tak co na tom?" Byla překvapená, že se nesnažím zatloukat, že jsem klidný a dokonce ani nepřestávám s příjemnou činností pod trenkami. Tereza se možná trochu zastyděla. Možná trochu v duchu připustila svou vinu na ochladnutí vztahů. Tak zmírnila tón. "Ale toto všechno bych ti mohla udělat i já. Napráskat na prdel i vyhonit. Nemusel by ses rajcovat nějakými divoškami bůhvíodkud." Teď jsem byl překvapen zase já. Náš sexuální život je už léta takřka na bodu mrazu. Souložíme maximálně jednou měsíčně, a i to vždycky jen když hrozí, že od ní odejdu, nebo že si najdu nějaký bočák. A nekoitální sexuální aktivity moje polovička odmítá zcela, a to už od mládí. Petting - orál - masturbace ... to všechno jsou podle ní  perverzity, zvrhlosti a prasečinky.

"Jo?" opáčil jsem. "Ty bys mi to skutečně udělala? Fakticky?" "Jo," odpověděla. "Třeba hned." A na důkaz toho, že nekecá, sáhla mi do spodků. Byl jsem jak v Jiříkově vidění. Je to vůbec možné? Takový obrat o 180 stupňů? "Hned?" zapochyboval jsem. "Však nemáme žádnou rákosku, ani nic podobného." Zamyslela se a pak řekla: "To je pravda. Tak na zadek bych ti dala třeba zítra, nebo někdy, ale vyhonit ti můžu hned. Pojď, půjdeme do koupelny."

Svlékl jsem se donaha a následoval ji do koupelny. Tereza mě postavila do vany, stáhla mi předkožku z údu už trochu připraveného od videa, a dvakrát-třikrát s ním zalomcovala. Potom ji něco napadlo. Přestala s honěním, z věšáku svěsila froté ručník. namočila ho ve vlažné vodě, zkroutila ho a poručila mi, abych se předklonil. Vymrskala mě tím ručníkem po zadku tak důkladně, že jsem se bez dalšího honění vystříkal na kachličky. Naoko přísně mě pokárala, "To jsi chlap, že nic nevydržíš?" "Divíš se při té frekvenci sexu, co máme?", řekl jsem smířlivě.  Rozmotala ručník a pečlivě mi poutírala zacákaný penis, a trošku se s ním ještě pomazlila. Zašpiněné kachličky jsem musel osprchovat sám.

Na druhý den ráno mi dala padesátikorunu a přikázala, abych se, až půjdu z práce, zastavil v sexšopu. Vrátil jsem jí minci, řka, "Ty jsi ale z levného kraje."

Nazítří jsem koupil rákosku, a iniciativně přidal širokou gumovou plácačku a jemné důtky z telecí kůže.

Doma, hned mezi dveřmi, se zeptala, jestli jsem udělal, co mi přikázala. Pokrytecky se vyhnula slovům jako sexšop, rákoska, nebo výprask. Ukázal jsem jí svou akvizici. Byla nadšená. Zaujaly ji ty důtky. Švihla se s nimi po dlani. Jednou nestačilo. Přidala na razanci a švihla se podruhé, potřetí, a pravila, "Zabavuje se. To je na tebe moc slabé."

Spěšně naservírovala večeři. Evidentně se nemohla dočkat, až půjdeme do postele. Nevěřil jsem svým smyslům.

Ač ještě nebyl čas jít spát, vykoupali jsme se a přesunuli do ložnice.

Čerstvě oblečené pyžamo muselo jít dolů. Lehl jsem si na břicho a absolvoval důkladnou masáž gumovou plácačkou. Bylo to skoro stejné, jako když jsem v mládí kamarádil s amatérskou dominou Albínou. To jest velmi příjemné. Byl jsem v takové euforii, že jsem přemýšlel nahlas. Tereza kupodivu nevyváděla. "Podle toho, jaký jsi byl nešikovný milenec, jsem soudila, že jsem byla tvoje první," pravila bez hořkosti. Měl jsem asi nějaký záchvat pravdomluvnosti, protože jsem se zpovídal dál. "To se nebije. Neříkám přece, že jsem s ní souložil. Jen jsem se od ní nechal mrskat po zadku. Samozřejmě po holém. Dvakrát nebo třikrát jsem vymrskal i já ji." "To mi někdy budeš muset vyprávět podrobněji. Ale teď máme důležitější věci na práci," usmála se Tereza a uchopila mě za už pěkně stojící úd.

Natáhla na něj kondom a začala mě honit. Kroutila přitom pánví a vzdychala, jako kdyby i ona spěla k orgasmu. Asi mi četla myšlenky, protože to vzápětí potvrdila. "Docela jsem se při tom vzrušila."

Přitlačila, a zrychlila pohyby, aby to měla co nejdřív za sebou. Měla totiž další plány.

Stáhla mi gumu, pečlivě mi otřela žalud, abych nezašpinil prostěradlo, spěšně si stáhla košili a strčila mi do ruky důtky. "Teďka já."

Mrskal jsem ji těmi důtkami po zadnici asi dvacet minut, aniž by tato aspoň zrůžověla. Zase vycítila mé myšlenky. "Ty důtky jsou slabé i na mě. Zkusíme, co to udělá na druhé straně." Překulila se na záda a dirigovala mě, abych ji mrskal přes břicho, přes prsa, a když zavřela oči, i přes obličej. Asi byla spokojená, protože potom zavelela, "A teď tam dole," a roztáhla nohy daleko od sebe. Přešel jsem k nohám postele a dlouho ji mrskal těmi dětskými důtkami po pyscích a klitorisu. Slastně při tom vzdychala, a i u mě došlo znovu k erekci.

"Chci se milovat," pravila překvapivě. Natáhl jsem se k nočnímu stolku, abych si podal prezervativ. Plácla mě přes ruku. "Nemusíš si ho brát, už jsem pár let po klimakteriu. Hlavně už pojď!" Dnes jsem se nepřestával divit.

Erekce ale nebyla nic moc. Úd sice vklouzl mezi pysky, ale zakrátko zvadl. "Chtělo by to ještě stimulaci," řekl jsem omluvně. Teď přišla na řadu rákoska.

Moje polovička byla už hodně nadržená, a tak se pustila do vyplácení s velkou vehemencí. Její počínání bylo korunováno úspěchem. S každým švihem jsem cítil, jak se mi krev přelévá do toho svalu tam dole. Asi po padesátce byl sval připraven plnit funkci, pro kterou byl stvořen.

Dal jsem jí znamení rukou. Tentokrát bylo všechno v pořádku. Zaregistroval jsem několik sérií slastných výkřiků, a nakonec unavené povzdechnutí. Když jsme skončili, uchopila mě za vajíčka a dala mi dlouhé políbení. Přitulila se ke mně a polohlasně pravila, "Už  jsem skoro zapomněla, jak to může být hezké. Promiň, že na tebe bývám protivná a odmítám se s tebou mazlit. Ale teď, když jsou děti z domu, a nemá nás kdo načapat, bychom  takhle mohli dovádět častěji."

Dlouho jsme leželi mlčky, těšíce se z blízkosti svých nahatých těl. Potom Tereza pravila, "Ta rákoska je poklad." Nadlouho se odmlčela, jakoby si dodávala odvahu, než vysloví revoluční myšlenku, která jí vrtala v hlavě. Potom dodala, "Taky bych ji chtěla vyzkoušet. Ale jenom jednou." Postavila se a vystrčila na mě své hýždě, jejichž krásu jsem po letech znovu objevil. Taky jsem se postavil a přetáhl ji rákoskou přes obě. Zůstal tam tenký červený proužek. Sykla bolestí a oběma rukama se tam pohladila. Ale zůstala předkloněná. Pochopil jsem to tak, že ještě můžu. Švihl jsem ji v rychlém sledu ještě dvakrát. Až teď se napřímila. "Stačí," řekla. "Pro dnešek," dodala. Znělo to docela nadějně.

Když jsem na druhý den usedl k počítači, přinesla si ke mně svou židli, zasunula  si ruku pod gumičku na zadní straně mých trenek a pravila, "Mohl bys vyladit nějaký spankingový server. Může být klidně i M/F."  Kde se, probůh, naučila tu terminologii?




No comments:

Post a Comment